Jumpstart

Maak kennis met onze diensten

Maak kennis met onze werking in een gratis intakegesprek. We bespreken jouw vragen en brengen samenwerkingsmogelijkheden in kaart.

Wens je jong talent aan te trekken, te binden, te motiveren of groeikansen te bieden? Of wens je meer inzicht in noden en verwachtingen van young professionals? Bij ons is er ruimte om jouw ideeën af te toetsen.

Welke principes hanteren we in onze aanpak? Vraag jouw intakegesprek aan

Expert scan

Maak jouw HR-beleid young professional proof

Startend met onze young professional scan, identificeren we de opportuniteiten en uitdagingen in jouw hr beleid voor young professionals. Onze experten stellen een plan op om jouw initiatieven te matchen met de noden en verwachtingen van deze doelgroep, zoals onboardings- en evaluatie- processen, communicatieflows en begeleidingsmethodes. Het resultaat? Een young professional proof hr-beleid. We werken volledig op maat van jouw organisatie.

Welke principes hanteren we in onze aanpak? Boek een afspraak met één van onze experten

Young Talent Coaching

Young Talent Coaching haalt het beste naar boven in élke young professional.

YOUNG IN-COMPANY TALENT

Wist je dat een neutraal, professioneel en vertrouwd klankbord voor young professionals een belangrijke motivator kan zijn? Een katalysator om zelf initiatief te nemen en te groeien binnen de organisatie?

Met Young Talent Coaching gaan we met de young professionals binnen jouw organisatie gericht aan de slag. Het resultaat? Zelfbewuste en betrokken young professionals die actief aan de slag gaan met hun groeikansen binnen de organisatie en initiatief nemen.

YOUNG ENTREPRENEURS

Ben je een jonge ondernemer en heb je nood aan talent coaching? Stel je je vragen over hoe jij je talenten verder optimaal kan inzetten? Welke prioriteiten voor jou van belang zijn? Waar je groei- en ontwikkelmogelijkheden zitten en hoe je hiermee aan de slag kan gaan? Laat het ons weten!

Welke principes hanteren we in onze aanpak? Interesse? Maak een afspraak

Next Gen Talents

Talent op maat van jouw bedrijf

Op zoek naar hoger opgeleid talent om in te zetten binnen jouw organisatie? Wat dacht je van gemotiveerde student-consultants? De student kruipt voor jouw bedrijf in een consultantrol onder begeleiding van een Talent Coach. Zo leveren we met Next Gen Talents tastbare resultaten voor jou! 

 

Samen met onze partner Recrewtment zorgen we voor een optimale matching en het volledige administratieve beheer. De ideale manier om aan talent scouting te doen of je employer branding een boost te geven!

Registreer je bedrijf via Next Gen Talents
Bezoek de website

Research program

Meten is weten!

Het KdG Career Center houdt graag de vinger aan de pols. Om veranderende verwachtingen te monitoren en trends op de arbeidsmarkt in kaart te brengen, voeren we regelmatig kwantitatief en kwalitatief onderzoek uit bij young professionals en werkgevers. Benieuwd hoe young professionals naar jouw organisatie kijken? We brengen het voor jou in kaart.

RECENT ONDERZOEK

Partners

"De expertise over de noden en verwachtingen van young professionals en hun eerste ervaringen op de arbeidsmarkt, vonden we bij het KdG Career Center." Gitte Peeters, Unique Career.

Expertise

“De studie van het KdG Career Center toont aan dat jongeren ambitie hebben en durven te springen. Werkgevers moeten zich veel meer dan vroeger profileren met hun HR-beleid voor jong talent.” Hilde Crevits, Vlaams minister van Werk.

Partnership program

Geloof jij in onze missie?

Word partner van het Career Center en stap mee in ons verhaal. Je krijgt tal van unieke voordelen zoals: visibiliteit bij onze young professionals, publicaties over jouw organisatie, talent coachings voor young professionals binnen jouw organisatie en toegang tot ons vacatureplatform en onze tools.

Word partner
Meer info over onze partners