Unique Career

Unique Career bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en maakt deel uit van Unique, dochtermaatschappij van RGF Staffing. Unique is de vertrouwde HR-partner voor KMO’s en grotere ondernemingen en is gespecialiseerd in maatwerkoplossingen.

Partners

"De expertise over de noden en verwachtingen van young professionals en hun eerste ervaringen op de arbeidsmarkt, vonden we bij het KdG Career Center." Gitte Peeters, Unique Career.

Meer info over Unique Career

Baloise Insurance

Baloise Insurance maakt deel uit van de Zwitserse Baloise Group. De onderneming behoort in België tot de top 4 van de verzekeraars Niet-Leven, is marktleider in Maritieme en Transportverzekeringen in België, en heeft een marktaandeel van 3% in het segment Leven. Baloise Insurance is trots te behoren tot de top 8% beste werkgevers uit de Europese financiële sector. Ze zetten hun medewerkers elke dag centraal en verwelkomen graag nieuw talent met verschillende ervaringen en achtergronden. Gelukkige medewerkers leiden immers tot tevreden klanten.

Research

Baloise pioniert met Next Gen Talents project

Meer info over Baloise Insurance

Recrewtment

Recrewtment is een innovatieve HR dienstverlener gespecialiseerd in rekrutering, selectie en total career management. Door de doorgedreven persoonlijke aanpak in combinatie met de focus op artificiële intelligentie en technologie maken ze dagelijks het verschil voor duizenden kandidaten en bedrijven.

Research

"Een initiatief als Next Gen Talents is broodnodig. De krapte op de arbeidsmarkt die we vandaag meemaken is ongezien. Bedrijven kunnen zich met Next Gen Talents op de kaart zetten bij deze toekomstige generatie." Andreas Pfeffer, gedelegeerd bestuurder Recrewtment.

Meer info over Recrewtment

AXI

AXI is een onafhankelijke ICT partner in België en Nederland. AXI bedenkt, ontwikkelt en beheert innovatieve softwareoplossingen voor retail, overheid, zorg, service en industry.

Axi wordt partner van KdG Career Center.

Meer info over Axi